dimecres, 17 de març del 2010

[25 de març] III Jornada de Lluita Ebrenca


Com ja ve sent habitual durant els últims anys, des de jóvens de les Terres de l'Ebre organitzem la Jornada de Lluita Ebrenca a Barcelona, enguany serà la tercera edició i se celebrarà el 25 de març al nostre espai de trobada habitual, el CSA Can Vies del Barri de Sants.

La Jornada de Lluita Ebrenca és la plataforma on fem un repàs al nostre últim any d'activitats, i on també fem una cronologia de la situació de les agressions que actualment pateix el nostre territori. La Plataforma en defensa de les Terres del Sénia, La Plataforma en Defensa de l'Ebre, La Plataforma en Defensa de la Terra Alta, la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya són els col·lectius que treballen des de la base i des del territori, el nostre, no és més que un treball simultani i expansiu, i que esperem poder fer partícip de tots vatros.

Així que ja sabeu, si voleu formar part d'estos Jóvens de les Terres de l'Ebre tan eixerits i voleu gaudir de les baldanes i el vi de la terreta vos esperem lo dijous 25 de març a partir de les 19:30h a Can Vies. I ja sabeu, enguany tornarem a comptar amb la presència de l'incombustible Pepet i Marieta, la xalera del Sénia, vos hi esperem!