divendres, 21 de març del 2014

#30M Terres de l'Ebre en lluita!


Aquestes són el seguit de convocatòries per a un últim cap de setmana reivindicatiu a les Terres de l'Ebre:



Diumenge 30 de març a les Terres de l'Ebre ens mobilitzem contra el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre, aprovat el 28 de febrer pel Consell de Ministres del govern espanyol. La manifestació sortirà de Sant Jaume d'Enveja (11:30h), travessarà l'ebre pel pon del "Passador" i acabarà a l'Ajuntament de Deltebre, on Polet llegirà lo manifest i hi hauran diverses actuacions musicals.

Per a la gent de la Terra Alta estem organitzant un autobús que sortirà des de Gandesa, i amb parada al Pinell de Brai (més informació aquí).
La manifestació sortirà de Sant Jaume d’Enveja per travessar l’Ebre pel pont “Lo Passador” per entrar a Deltebre fins l’Ajuntament. Allí estarà l’escenari des d’on es llegirà el manifest, i es portaran a terme diverses actuacions musicals. La persona que s’encarregarà de llegir el manifest, serà el personatge emblemàtic de Delta: Josep Bertomeu “Polet”. - See more at: http://www.ebre.net/bloc/#sthash.jLF5zXt1.dpuf



El dia abans, 29 de març per la tarde, també es convoca una jornada contra del projecte Castor, amb la presentació del llibre "Castor: la bombolla sísmica", actuacions musicals i altres activitats, a partir de les 17:30h a Alcanar (pça del Centre Cívic).



I a més, per al mateix diumenge 30 de març l'assemblea d'usuaries per un transport públic a les TTEE convoca el primer "no paguem" col·lectiu per tal de reivindicar unes comunicacions dignes per a les nostres comarques i preus populars. El "no paguem" es durà a terme als trens que comuniquen les Terres de l'Ebre amb la resta del territori: R15 (17:38h Flix, 17:56h Móra) i R16 (17:25h Tortosa, 17:34h L'Aldea).





El 30 de març a les Terres de l'Ebre tothom al carrer! Un cop més hem de demostrar que tenim la força per aturar les agressions que amenacen lo nostre territori i reivindicar un futur digne a les nostres comarques. #30M, Terres de l'Ebre en lluita!!!

#loriuesvida  #avuinopaguem  #trensdignes #30M #terresdelebreenlluita

>Més informació sobre les diferents convocatòries:
- #29M Alcanar contra el Projecte Castor
- #30M Delta de l'Ebre contra el PHN
- #30M #Avuinopaguem , per uns trens dignes a les Terres de l'Ebre