dimecres, 7 de maig del 2014

El pròxim 11 de maig 3er #AvuiNoPaguem convocat per Jóvens de lesTerres de l'Ebre

Des de Jóvens de les Terres de l'Ebre convoquem a fer una nova acció de desobediència civil al tren que sortirà a les 17:35h des de l'Aldea, lo pròxim diumenge 11 de maig. L'acció consistirà, com els dos anteriors No Paguem, en pujar al tren sense pagar el bitllet i arribar a les nostres destinacions.

A l'últim #AvuiNoPaguem realitzat el 6 d'abril des de Tortosa, en que Renfe va impedir sortir el tren i va interrompre el transport ferroviari de tota la tarda de diumenge, es va decidir en assemblea seguir en aquest tipus d'accions. Així doncs, des de Jóvens pensem que és imprescindible el moviment social al carrer i per això donarem continuïtat a aquestes accions des desobediència civil fins aconseguir uns trens i transport públic i de qualitat.

La millora d'infraestructures i una baixada de preus al transport públic a les Terres de l'Ebre són reivindicacions que portem molt temps fent, i els estudiants o treballadors que ens hem de desplaçar setmanalment som els principals afectats.

Convidem a tots els joves que resideixen a Barcelona a assistir a les assembles que fem cada dijous a les 20h al Centre Social Autogestionat Can Vies (Carrer dels Jocs Florals,42) del barri de Sants, per continuar organitzant-nos per aconseguir un transport públic de qualitat i preus populars.

Fins assolir els nostres objectius, la nostra lluita seguirà al carrer. Contra els preus abusius del transport públic i per uns trens dignes a les Terres de l'Ebre: deobediència! El proper 11 de maig des de l'Aldea, al tren de les 17:35h: #AvuiNopaguem !!!